Coach op bedrijfsbezoek

Coach op bedrijfsbezoek

Hoe gaat het op uw bedrijf met de zoetwaterhuishouding? En welke stappen kunt u nemen om zuinig om te gaan met het beschikbare water, de zoetwatervoorraad te vergroten en verzilting tegen te gaan? U ontdekt het tijdens een kosteloos bezoek van een zoetwatercoach vanuit het Landbouwportaal.

Een coachbezoek hoeft niet te leiden tot investeringen, de keuze om dit te doen is altijd aan u.

Onze zoetwatercoaches komen zelf uit de landbouwpraktijk. Het coachbezoek is ongeveer twee uur. Samen met de coach maakt u een ronde over uw bedrijf om de bedrijfsvoering in kaart te brengen. Wat voor bedrijf heeft u, hoeveel hectare land is er, wat is het landgebruik en hoe gaat u om met de watergift? En wat zijn uw uitdagingen nu?

Met deze inzichten krijgt u suggesties over welke stappen u kunt zetten. Er wordt vooral gekeken naar praktische oplossingen. Aan het einde van het bezoek heeft u deze zaken helder. Na afloop ontvangt u een rapport met eventuele maatregelen en mogelijkheden voor subsidie.

Ja, ik wil een zoetwatercoach uitnodigen

Meld u dan kosteloos aan door verder te gaan naar de aanmelding.

En hoe nu verder…

Wilt u enige tijd na het coachbezoek weten of er al verbetering zichtbaar is? Dan kan de coach kosteloos nogmaals langskomen. Maak voor dit nazorgbezoek direct een afspraak via uw coach, of via de helpdesk van Landbouwportaal Noord-Holland: bel 088 – 8886630 of mail info@landbouwportaalnoordholland.nl.

Guus Braam
Ad Schoutens

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.