Rijnland en HHNK krijgen tijdelijk te maken met sluiting van de subsidiemogelijkheid.

Vanaf 1 juli 2021 is het tijdelijk niet meer mogelijk subsidie aan te vragen voor het nemen van maatregelen in het gebied van Rijnland. Vanaf begin 2022 wordt een nieuwe subsidiemogelijkheid opengesteld. Berichtgeving hierover zal eind 2021 worden geplaatst op de hoofdpagina van het Landbouwportaal onder ‘Nieuws’

 

In het gebied van HHNK was het subsidiebudget voor 4 thema's al eerder benut. Per 1 juli 2021 sluit ook de mogelijkheid voor het laatste thema, Perceel- en oeverinrichting & beheer. HHNK neemt in het 4e kwartaal van 2021 een besluit over het opnieuw beschikbaar stellen van subsidie. Bij een positief besluit kan waarschijnlijk eind 2021 de subsidiemogelijkheid weer worden geopend. Berichtgeving hierover wordt geplaatst op de hoofdpagina van het Landbouwportaal onder ‘Nieuws’. 

Voor het gebied van AGV is subsidie beschikbaar.

In alle gebieden zijn de bedrijfsbezoeken aan te vragen. Een bedrijfsbezoek is waardevol en levert het goede tips en ideeën op voor u als ondernemer. In korte tijd komt u te weten waar uw verbeterkansen liggen. Ook als u toe bent aan het nemen van wettelijke maatregelen op uw erf kan de coach helpen bij het maken van de juiste keuzes.

U kunt een bedrijfsbezoek aanvragen op het Landbouwportaal. Als u vragen heeft of geholpen wilt worden kunt u contact opnemen met de medewerkers van de helpdesk. Telefoon: 088-8886630. 

 


Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.