Het Zoet Zout Knooppunt nodigt u uit voor de primeur van het allereerste ZZK webinar 'Praktijkkennisuur Verzilting'

Nederland waterland. Van oudsher is er in onze delta het probleem van wateroverlast. Maar klimaatverandering heeft de uitdagingen veranderd. Door klimaatveranderingen heeft Nederland niet alleen te maken met wateroverlast, maar ook met watertekorten en dit heeft ook effect op de balans tussen zoet en zout water.

De laatste jaren dringt het besef van verzilting steeds meer door. De bestaande kennis over verzilting is verspreid over verschillende organisaties en personen en daardoor moeilijker vindbaar. Toch is het voor veel partijen enorm belangrijk om hier toegang toe te hebben. De beschikbare kennis en informatie moet op een makkelijke manier geraadpleegd of gedeeld kunnen worden. Dat wordt mogelijk gemaakt door het Zoet Zout Knooppunt.

Nederland waterland. Van oudsher is er in onze delta het probleem van wateroverlast. Maar klimaatverandering heeft de uitdagingen veranderd. Door klimaatveranderingen heeft Nederland niet alleen te maken met wateroverlast, maar ook met watertekorten en dit heeft ook effect op de balans tussen zoet en zout water. De laatste jaren dringt het besef van verzilting steeds meer door. De bestaande kennis over verzilting is verspreid over verschillende organisaties en personen en daardoor moeilijker vindbaar. Toch is het voor veel partijen enorm belangrijk om hier toegang toe te hebben. De beschikbare kennis en informatie moet op een makkelijke manier geraadpleegd of gedeeld kunnen worden. 

 Op donderdag 11 maart organiseert het ZZK daarom het webinar 'Praktijkkennisuur Verzilting'.

Wanneer:    Donderdag 11 maart 2021
Waar:          Online MS Teams (via de link die na aanmelden wordt verstuurd)
Tijd:            09.30 – 10.30 uur

Programma

09:30 uur     Opening en welkom

09:35 uur     Korte presentatie ZZK

09.45 uur      Filmpje Zoete Toekomst

09.50 uur      Discussie verziltingsvraagstuk 1

10.00 uur      Filmpje Zoete Stuw

10.05 uur      Discussie verziltingsvraagstuk 2

10:15 uur     Discussie verziltingsvraagstuk 3: Breng je eigen vraagstuk in

10:30 uur     Afsluiting

 

Deelname

Opgeven kan in een antwoordmail naar b.bakker@hhnk.nl Geef daarbij aan:

  • Voornaam en achternaam
  • Organisatie
  • Functie

Uitdaging

We vragen je alvast om na te denken over jouw verziltingsvraagstuk en/of oplossing. We hebben ruimte in ons programma om een paar van deze vraagstukken te behandelen, en jou of jouw organisatie wellicht aan een goede partner te verbinden!

Last but not least: schroom niet om deze uitnodiging ook door te sturen naar jou eigen verziltingsnetwerk! Wij zien je aanmelding graag tegemoet. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Brigitte Bakker
Regiomakelaar Zoet Zout Knooppunt

 

t.  072-5827621
w. www.zzk.nl

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.