De erfcoaches van het Landbouwportaal Noord-Holland hebben inmiddels meer dan 400 bedrijfsbezoeken afgelegd

Zij hebben daarmee vele Noord-Hollandse agrariërs bijgestaan met een frisse objectieve blik op de bedrijfsvoering. Er zijn veel praktische adviezen gegeven om problemen aan te pakken en het bedrijf toekomstbestendig te maken door het nemen van (subsidie)maatregelen.

Welke maatregel ook wordt uitgevoerd altijd geldt; houd het erf veeg- en bezemschoon! Ook daarbij ondersteunen de erfcoaches en delen vanaf nu bij elk bedrijfsbezoek een gratis bezem uit.

Bekijk hier de video van Ad en André.

Wilt u ook uw bedrijf toekomstbestendig maken én de bodem- en waterhuishouding op orde hebben? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend bedrijfsbezoek aan van de erfcoaches. Ook een gratis nazorgbezoek hoort tot de mogelijkheden als u al eerder een bezoek heeft ontvangen.

 Een bedrijfsbezoek is waardevol en levert goede tips en ideeën op voor u als ondernemer. In korte tijd komt u te weten waar uw verbeterkansen liggen. Ook als u toe bent aan het nemen van wettelijke maatregelen op uw erf kan de coach helpen. Wat is voor u een praktische maatregel die bij uw bedrijfsvoering past en die voldoet aan wet- en regelgeving?

Vanwege de coronamaatregelen doen de coaches op dit moment geen bezoeken, maar u kunt wel vast een bezoek aanvragen. We plannen dan zodra het kan een bezoek met u in.

Hoe doet u mee?

Op www.landbouwportaalnoordholland.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft om deel te nemen. Als u vragen heeft dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van het Landbouwportaal Noord-Holland via tel. 088 – 8886630. 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.