Wegens een grote hoeveelheid aanvragen is het vanaf 7 december 2020 tijdelijk niet meer mogelijk in het gebied van Hollands Noorderkwartier subsidie aan te vragen voor Bodem en Erf.

Eerder is om deze reden het thema Gewasbeschermingsmiddelen al gesloten voor aanvragen . We zijn blij met het enthousiasme deel te nemen en kijken naar de mogelijkheden extra subsidiebudget in te zetten. Berichtgeving hierover wordt  rond eind januari 2021op het portaal geplaatst onder ‘Nieuws’.

De bedrijfsbezoeken voor alle thema’s kunnen wel gewoon worden aangevraagd. Ook zonder subsidiemogelijkheid is een bedrijfsbezoek waardevol en levert het goede tips en ideeën op voor u als ondernemer! In korte tijd komt u te weten waar uw verbeterkansen liggen. Ook als u toe bent aan het nemen van wettelijke maatregelen op uw erf kan de coach u helpen bij de juiste keuzes. Wat is voor u een praktische maatregel die bij uw bedrijfsvoering past en voldoet aan wet- en regelgeving.

Voordelen bezoek van een coach:

  • Specialistische kennis over het thema
  • Een frisse, objectieve blik op uw bedrijfsvoering;
  • Praktische adviezen om eventuele problemen aan te pakken;
  • Informatie over de huidige wet- en regelgeving;
  • Geheel vrijblijvend en gratis.

Op www.landbouwportaalnoordholland.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft om deel te nemen. Na uw aanmelding wordt u op korte termijn gebeld door een coach van het betreffende thema. Als u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van het Landbouwportaal Noord-Holland via tel. 088 – 8886630.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.