Wie zijn eigenlijk de coaches die de bedrijven bezoeken? We stellen ze graag even voor.

Mijn naam is Els Wennekers en ik ben sinds 1998 werkzaam bij de agrarische natuurvereniging Water, Land & Dijken. Sinds een jaar of tien ben ik betrokken bij de aanleg van natuurvriendelijke oevers. Naast het werk bij Water, Land en Dijken hebben we zelf ook een agrarisch bedrijf, gelegen in het veenweidegebied. Ik vind het leuk om samen oplossingen te vinden en vanuit mijn ervaring tips te kunnen geven aan agrariërs.

Hoe werkt een bedrijfsbezoek?

Nadat ik het aanmeldingsformulier van de deelnemer heb ontvangen, zoek ik contact met de agrariër om een eerste indruk te krijgen en eventuele wensen te bespreken. Vervolgens maak ik een afspraak voor een bedrijfsbezoek. Tijdens dit bezoek geef ik uitleg over hoe het portaal werkt en hoe de regeling voor met name oeverbescherming in elkaar steekt. Daarna gaan we op locatie kijken naar de beste oplossing voor het afkalvingsprobleem, aangezien dit de voornaamste reden is waarom de boeren zich bij het Landbouwportaal aanmelden.

Subsidiemogelijkheden

Heb je ook een afkalvingsprobleem op jouw bedrijf en denk je erover om daar maatregelen voor te treffen? Meld je dan aan voor een gratis coachbezoek van Els en laat je adviseren over de mogelijkheden. Er is op dit moment nog subsidiegeld beschikbaar voor het thema Perceel- en oeverinrichting & beheer.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.