Bent u benieuwd waar voor uw bedrijf kansen liggen voor verbeteringen? Een coach op uw erf levert waardevolle tips en idee├źn op.

Waardevolle tips en ideeën

Onze coaches adviseren over de thema's Erfafspoeling mineralen en nutriënten, Duurzaam Bodembeheer, Gewasbeschermingsmiddelen, Perceel-en oeverinrichting & beheer en Voldoende Zoetwater. Voor een aantal thema's is op dit moment geen subsidie beschikbaar. We onderzoeken nu of er verruiming van het subsidiebudget mogelijk is. Maar ook zonder subsidiemogelijkheid is een bedrijfsbezoek heel waardevol en levert het goede tips en ideeën op voor u als ondernemer! In korte tijd komt u te weten waar uw verbeterkansen liggen. Ook als u toe bent aan het nemen van wettelijke maatregelen op uw erf kan de coach u helpen bij de juiste keuzes. Wat is voor u een praktische maatregel die bij uw bedrijfsvoering past en voldoet aan wet- en regelgeving?

Voordelen bezoek van een coach:

  • Specialistische kennis over het thema;
  • Een frisse, objectieve blik op uw bedrijfsvoering;
  • Praktische adviezen om eventuele problemen aan te pakken;
  • Informatie over de huidige wet- en regelgeving;
  • Geheel vrijblijvend en gratis.

"Ik ben heel tevreden over het bedrijfsbezoek. De coaches denken mee en hebben kennis van zaken. We hebben samen gekeken naar de verbeterpunten op ons bedrijf. Ik raad anderen zeker aan om ook met een coach een scan van hun bedrijf te laten maken." (Rens Kooijman, melkveehouder)

Adviezen en maatregelen binnen het Landbouwportaal Noord-Holland dragen bij aan o.a. het verbeteren van bodemkwaliteit, het voorkomen van wateroverlast, het bergen van zoetwater, het voorkomen van verziltingsproblemen en het verbeteren van de waterkwaliteit.

Hoe doet u mee?

Op de website vindt u alle informatie die u nodig heeft om deel te nemen. Na uw aanmelding wordt u op korte termijn gebeld door een coach van het betreffende thema. Als u vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van het Landbouwportaal Noord-Holland via tel. 088 – 8886630.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.