Deelnemers aan Landbouwportaal Noord-Holland investeren samen 15 miljoen euro in bovenwettelijke maatregelen binnen het Landbouwportaal. Fantastisch!

Sinds de start van het Landbouwportaal Noord-Holland in mei 2018 hebben 1086 ondernemers zich aangemeld. Dat is bijna 1/3 van alle boeren in Noord-Holland! Het totaalbedrag aan aangevraagde subsidies via het Landbouwportaal Noord-Holland is € 3,75 miljoen euro. Daarvoor investeren de subsidieaanvragers zelf een totaalbedrag van € 15 miljoen euro. Een resultaat waar we met z'n allen trots op mogen zijn. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de bodem- en waterkwaliteit in Noord-Holland verbetert.

Bent u benieuwd wat het Landbouwportaal Noord-Holland voor uw bedrijf kan betekenen? Meld u dan aan voor een gratis en vrijblijvend coachbezoek via www.landbouwportaalnoordholland.nl!

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.