Agenda

  • geen items gevonden.

Nieuws

Boeren investeren samen 15 miljoen in bodem en water

Deelnemers aan Landbouwportaal Noord-Holland investeren samen 15 miljoen euro in bovenwettelijke maatregelen binnen het Landbouwportaal. Fantastisch!

Sinds de start van het Landbouwportaal Noord-Holland in mei 2018 hebben 1086 ondernemers zich aangemeld. Dat is bijna 1/3 van alle boeren in Noord-Holland! Het totaalbedrag aan aangevraagde subsidies via het Landbouwportaal Noord-Holland is € 3,75 miljoen euro. Daarvoor investeren de subsidieaanvragers zelf een totaalbedrag van € 15 miljoen euro. Een resultaat waar we met z'n allen trots op mogen zijn. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de bodem- en waterkwaliteit in Noord-Holland verbetert.

Bent u benieuwd wat het Landbouwportaal Noord-Holland voor uw bedrijf kan betekenen? Meld u dan aan voor een gratis en vrijblijvend coachbezoek via www.landbouwportaalnoordholland.nl!

Geplaatst op: 20 november 2019

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.