Het Landbouwportaal Noord-Holland is een succes!

In 2019 is een overweldigende hoeveelheid subsidieaanvragen binnengekomen voor de regeling in het gebied van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Daardoor is het subsidiebudget voor 2019 nu uitgeput.

Het is op dit moment niet meer mogelijk binnen het Landbouwportaal Noord-Holland subsidieaanvragen te doen voor de regeling van HHNK. Mocht u een aanvraag hebben ingediend en nog geen beschikking hebben ontvangen dan ontvangt u hierover uiterlijk 13 maart informatie.

Subsidieregelingen Hoogheemraadschap van Rijnland en Waterschap Amstel, Gooi en Vecht blijven opengesteld

De subsidieregelingen van Hoogheemraadschap van Rijnland (Rijnland) en Waterschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV) zijn niet uitgeput en blijven opengesteld.

Bedrijfsbezoeken

Het blijft in elk gebied mogelijk bedrijfsbezoeken aan te vragen om u gratis te laten adviseren welke maatregelen en adviezen u op uw bedrijf binnen een thema kunt toepassen en om uw investeringsplannen te bespreken. 

Mogelijk verruiming budget 2019

HHNK is blij met het getoonde enthousiasme om met elkaar te werken aan een schone, gezonde omgeving waar de landbouw kan floreren en biodiversiteit de ruimte krijgt. Daarom worden nu de mogelijkheden onderzocht om het subsidiebudget voor 2019 te verruimen. In de volgende subsidieperiode, die ingaat op 1 januari 2020, is hoe dan ook weer budget beschikbaar voor de regeling van HHNK.

We houden u via het portaal en via onze Facebook-pagina op de hoogte.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.