Dinsdagavond was in Schagen de eerste informatieavond van de nieuwe reeks in dit najaar. De aanwezige agrariƫrs kregen een presentatie van Coen Knook over het thema Bodem.

Bodem is een van de vijf thema’s in het Landbouwportaal Noord-Holland, naast emissies van gewasbescherming, erfafspoeling van mineralen en nutriënten, voldoende zoetwater en perceel- en oeverinrichting & -beheer. In Schagen was dinsdagavond 27 november jl. de eerste van drie extra informatieavonden over het Landbouwportaal. Boeren en tuinders kunnen via het portaal kennis en subsidie krijgen om hun erf en/of hun land op de vijf thema’s toekomstbestendiger te maken.

De volgende twee informatieavonden zijn op 10 december 2018 in Café Restaurant Partycentrum Stam, Raadhuisstraat 1, 1687 AH Wognum en op 11 december 2018 bij Poldersport De Kwakel, Boterdijk 91, 1424 ND De Kwakel. Alle agrariërs in Noord-Holland zijn hiervoor per brief uitgenodigd. U bent van harte welkom, aanmelden is niet nodig.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.