Deze week valt er bij Noord-Hollandse agrariƫrs een brief op de mat, met informatie over het Landbouwportaal. Samen staan we immers sterk!

De teller van het aantal aanmeldingen op het Landbouwportaal Noord-Holland staat inmiddels op ruim 400. Een mooi begin, maar we zijn er nog niet! Om echt een verandering teweeg te brengen, boerenbedrijven duurzamer te maken en de omgeving, het watersysteem en de bodem meer klimaatrobuust te maken, zijn er meer deelnemers nodig. Vandaar de informatie per post, zodat u rustig aan de keukentafel kunt lezen welke maatregelen en subsidies er zijn binnen de diverse thema's. Om te beoordelen wat er bij u en uw bedrijf past.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Bel of mail gerust naar de helpdesk: telefoonnummer 088 – 8886630 of e-mail: info@landbouwportaalnoordholland.nl.

Kom naar de voorlichtingsbijeenkomst

Heeft u behoefte aan meer toelichting over het Landbouwportaal Noord-Holland? Kom dan naar één van de bijeenkomsten die we organiseren. De data vindt u in de agenda. Graag tot ziens!

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.