En tegelijkertijd horen van een collega op Texel - en met eigen ogen zien - wat hij met de hulp van een coach van Landbouwportaal Noord-Holland op zijn bedrijf heeft gedaan om de bodem- en waterkwaliteit te verbeteren?

Kom dan op 15 maart om 14.00 uur een kopje koffie (thee mag natuurlijk ook) drinken op het erf van Bart van der Star in Oosterend, Schorrenweg 24.  

Bart is deelnemer van Landbouwportaal Noord-Holland. Hij vertelt (en laat zien) wat er op zijn bedrijf qua bodem- en waterkwaliteit verbeterd kon worden. André van Uum, de erfcoach die hem hierbij adviseerde, licht zijn advies toe. Ook bodemcoach Menno Timmer is er bij. En ik (Inge van Paassen) praat je bij over de mogelijkheden die Landbouwportaal Noord-Holland biedt: gratis en onafhankelijk advies over verschillende thema’s én aantrekkelijke subsidies.

Je bent dus van harte welkom op het erf van Bart op 15 maart van 14.00 tot 15.00 uur!

Aanmelden? Is fijn (in verband met de hoeveelheid koffie/thee en koekjes) maar niet noodzakelijk, bij info@landbouwportaalnoordholland.nl   

Namens alle betrokkenen,

Inge van Paassen, projectleider LTO Noord

 

PS: wil je op de hoogte blijven van Landbouwportaal Noord-Holland? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, klik hier voor de link.

Belangrijk: Met uw gegevens wordt vertrouwelijk omgegaan, deze worden uitsluitend gebruikt voor Landbouwportaal Noord-Holland.  

 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.