Wat is de beste groenbemester voor mijn perceel? Hoe kom ik tot de juiste keuze? In een online cursus van totaal 1 uur, krijgt u snel antwoorden op vragen over groenbemesters. Deelnemen is kosteloos.

In twee online sessies van elk 30 minuten hoort u wat de belangrijkste redenen zijn om een groenbemester te gebruiken. En hoe u tot een keuze voor een groenbemester komt. Aan bod komen de voor- en nadelen van verschillende soorten groenbemesters.

Op eigen tijd en tempo

De online cursus groenbemesters is een samenwerking tussen LTO Noord, Wageningen University & Research en het Deltaplan Agrarisch Waterbeheer. U volgt de cursus in uw eigen tijd en tempo op uw mobiel of pc. 

Bodemgezondheid

Groenbemesters zijn belangrijk bij het behouden en verbeteren van de bodemgezondheid. Ze helpen mee om aaltjes te beheersen, erosie te voorkomen en de bodemstructuur te verbeteren. Ze leggen voedingsstoffen uit de bodem vast. Zo voorkomen ze dat voedingsstoffen uitspoelen en verloren gaan.

Toegang

Na het invullen van dit aanvraagformulier ontvangt u per e-mail een toegangscode. Daarmee kunt u de cursus gelijk volgen.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.