Gratis begeleiding door ondernemerscoaches voor agrariƫrs in Noord-Holland

In de provincie Noord-Holland hebben boeren en tuinders de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van coaching en begeleiding door ervaren ondernemerscoaches: een coach die onpartijdig en belangeloos een klankbord kan zijn om te sparren over het (familie)bedrijf, actuele ontwikkelingen en de toekomst. 

“Wat wil, kan en mag ik met mijn bedrijf in de toekomst? Wat zijn de stappen voor een succesvolle bedrijfsovername? Hoe kan ik mijn bedrijf duurzamer maken of verbreden? Wat past bij mij en hoe neem ik mijn bedrijf en gezin daarin mee?” Zomaar een aantal vragen waar agrarisch ondernemers mee kunnen worstelen en in vertrouwen met iemand over zouden willen spreken. Om aan deze behoefte tegemoet te komen, biedt de provincie Noord-Holland, in samenwerking met LTO Noord en collectief Water, Land & Dijken, coaching aan boeren en tuinders aan. Er zijn hiervoor zes onafhankelijke ondernemerscoaches aangesteld.  

Elke ondernemerscoach beschikt niet alleen over uitgebreide kennis van de agrarische bedrijfsvoering en heeft ervaring als agrarisch coach en sparringpartner, maar heeft ook zijn eigen specialisme. Dat kan variëren van ondernemerschap, verduurzaming of overheidsrelaties tot verdienmodellen en meer persoonlijke kwesties, zoals begeleiding bij lastige keuzes in de communicatie over het bedrijf, in het gezin of bij onderlinge samenwerking.

Heb je interesse en zou je graag een keer spreken met een ondernemerscoach? Aanmelden is mogelijk via www.landbouwportaalnoordholland.nl, thema ondernemerscoach. Er is maximaal plaats voor 20 deelnemers.
Voor meer informatie kun je bellen met de helpdesk van Landbouwportaal Noord-Holland via 088-888 6630 of per e-mail info@landbouwportaalnoordholland.nl.

 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.