Wilt u stappen zetten om (nog meer) duurzaam en waterbewust te ondernemen?

Er is vanuit het Landbouwportaal nog subsidie beschikbaar voor maatregelen om de bodem- en waterkwaliteit te verbeteren. Wilt u bijvoorbeeld erfafspoeling verminderen en emissie naar het oppervlaktewater voorkomen? Uw bodem of het water gezonder maken? Of zorgen voor een veerkrachtige bedrijfsvoering tijdens langdurige droogte? Op de website ontdekt u welke maatregelen er zijn en welke subsidiemogelijkheden, en hoe u subsidie aanvraagt.

Nogmaals subsidie voor dezelfde maatregel 

Let op: heeft u vóór 7 juni 2022 al een keer subsidie ontvangen voor een bepaalde maatregel? Wist u dat u nog een keer een subsidieaanvraag kunt doen voor dezelfde maatregel? Dus laat u daardoor vooral niet tegenhouden.

Gratis advies van een coach

Voor advies op maat voor uw vraag kunt u kosteloos een onafhankelijke coach uitnodigen. De coach deelt zijn of haar kennis met u en geeft adviezen. U bepaalt altijd zelf of u iets met het advies doet.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.