Vanggewassen zijn nuttig als groenbemester en om uitspoeling tegen te gaan.

Vanggewassen zijn nuttig als groenbemester en om uitspoeling tegen te gaan. Welke mengsels kunt u gebruiken, hoe kunt u het onderwerken en hoe wordt het beloond in de eco-regelingen? Ontdek het in het webinar op 26 april met Johan van Nieuwenhuizen, boer en bodemcoach bij Landbouwportaal Noord-Holland. Hij praat u graag bij.

Wanneer: woensdag 26 april 2023, 20.00 – 21.00 uur

Aanmelden: schrijf u kosteloos in via deze link


Als bodemcoach zal Johan ook uitgebreid ingaan op de effecten van vanggewassen op de bodem. Er is alle ruimte voor uw eigen vragen. En deel vooral uw eigen ervaringen en ga in gesprek met andere boeren!

Heeft u ook Profijt van Duurzaamheid?

Dit webinar maakt deel uit van ‘Profijt van Duurzaamheid’: een serie (kosteloze) online bijeenkomsten van Provincie Noord-Holland over verduurzamen in de praktijk. Het doel: concrete verduurzamingsmaatregelen uitlichten. Die goed in te passen zijn in uw bedrijfsvoering, zonder negatieve effecten op het bedrijfsresultaat.

Meer weten?

Kijk op de website Boer & Business in Balans.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.