Onze gewasbeschermingscoaches zijn deze maand op diverse spuitlicentie-evenementen. Daar lichten ze toe wat deelname aan het Landbouwportaal u kan opleveren. Een coachbezoek is kosteloos.

Op verschillende momenten kunt u zomaar een gewasbeschermingscoach tegen het lijf lopen. Hij kan u uitleggen wat het Landbouwportaal Noord-Holland is en maakt graag een afspraak om uw bedrijf een keer te bezoeken.

Waar komt u de coaches tegen?
Op donderdag 16 februari is er 's middags een spuitlicentiebijeenkomst van Agrifirm in Julianadorp (Hulsebosch Bloembollen). Van donderdag 16 tot en met zondag 19 februari is de Vaktentoonstelling in Zwaagdijk. Op vrijdag 17 februari wordt er een spuitlicentiebijeenkomst georganiseerd waar ook een van onze coaches een bijdrage aan levert. Interesse om erbij te zijn? Meld u aan via https://www.formdesk.com/vertify/vaktentoonstelling2023.

Maatwerk
In een eerder verschenen artikel vertelt coach Paul Hooijman: 'Als ik een erf betreedt, verdiep ik mij als eerste in de persoonlijke situatie van de akkerbouwer en diens bedrijf. Dat is ook het mooie aan ons werk. Je komt op allerlei bedrijven, ontmoet veel verschillende mensen, en overal zijn de omstandigheden weer anders. In ons vak draait het om maatwerk, dan is zo’n verdiepingsslag natuurlijk van groot belang.’

Is na het gratis adviesgesprek helder wat u wilt - bijvoorbeeld als het om extra driftreductie gaat - dan volgt de tweede troef van Landbouwportaal Noord-Holland: de mogelijkheid om voor een geadviseerde maatregel subsidie aan te vragen.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.