De Landbouwvakdagen komen ook in 2022 weer naar West-Nederland! Dé vakbeurs voor de gehele agrarische sector vindt plaats op 31 augustus, 1 en 2 september 2022.

De locatie van het evenement is Maatschap Helder, Hobrederweg 41 in Middenbeemster. Landbouwvakbeurs voor: mechanisatie, veehouderij, akkerbouw en melktechniek biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties. Drie dagen lang zijn de Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Kom langs bij onze stand

Ook het Landbouwportaal Noord-Holland is aanwezig met een stand. Daar kunt u terecht met vragen over het portaal, wat een coach op één van de vijf thema's voor u kan betekenen en u kunt als u wilt direct een gratis bedrijfsbezoek aanvragen. Meer informatie over de Landbouwvakdagen vindt u op deze website: Landbouwvakdagen West-Nederland – Für große Landwirtschaftliche Betriebe

Gratis toegangskaarten
Wilt u ook naar het evenement? Wij hebben gratis toegangskaarten beschikbaar. Neem contact op met de helpdesk als u daar gebruik van wilt maken. Dat kan via info@landbouwportaalnoordholland.nl of via tel. 088 - 8886630.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.