Het algemeen bestuur van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft 17 november jl. besloten om het Landbouwportaal voort te zetten tot en met 2022.

Openstelling van de subsidiemogelijkheid is echter afhankelijk van Europese gelden. Hierover verwacht HHNK in maart 2022 een besluit. Zodra er meer bekend is, plaatsen wij een nieuwsbericht op deze website.

Bedrijfsbezoek aanvragen
Het is nog steeds mogelijk om een bedrijfsbezoek aan te vragen. Een bedrijfsbezoek is waardevol en levert goede tips en ideeën op voor u als ondernemer. In korte tijd weet u waar uw verbeterkansen liggen. Ook als u wettelijke maatregelen gaat nemen op uw erf kan de coach helpen bij het maken van de juiste keuzes. Om te bepalen wat voor u een praktische maatregel is die past bij uw bedrijfsvoering en voldoet aan wet- en regelgeving.

Wijzigingen maatregelenlijst
Als er nieuw subsidiegeld beschikbaar komt, dan wijzigt de maatregelenlijst. Deze wijzigingen worden op het Landbouwportaal gepubliceerd zodra het besluit bekend is. Heeft u tijdens de sluiting een bedrijfsbezoek gehad? Dan ontvangt u een bericht over de mogelijke verschillen tussen de afspraken die u heeft gemaakt met de geldende maatregelenlijst op het moment van openstelling.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.