Coach op bedrijfsbezoek

Hoe staat het bij uw bedrijf met de emissies van gewasbeschermingsmiddelen? En welke stappen kunt u nemen om dit te verminderen? U ontdekt het tijdens een kosteloos bezoek van een gewasbeschermingscoach vanuit het Landbouwportaal. Een coachbezoek hoeft niet te leiden tot investeringen, de keuze om dit te doen is altijd aan u.

Onze gewasbeschermingscoaches komen zelf uit de landbouwpraktijk. Het coachbezoek is ongeveer twee uur. Samen met de coach maakt u een rondgang over uw bedrijf om de bedrijfsvoering in kaart te brengen. Vervolgens krijgt u suggesties over welke stappen u kunt zetten. Ook hoort u wat wettelijke verplichtingen zijn.

Er wordt vooral gekeken naar praktische oplossingen. Wie weet is het bijvoorbeeld zinvol om een wasplaats aan te leggen, maar welk zuiveringssysteem kiest u daarbij? Hoe gaat u om met hemelwater dat op de wasplaats valt, en wat als u de wasplaats ook wilt gebruiken om bijvoorbeeld de bollenrooier schoon te spuiten?

Aan het einde van het bezoek heeft u deze zaken helder. Na afloop ontvangt u een rapport met eventuele maatregelen en mogelijkheden voor subsidie.

Ja, ik wil een gewasbeschermingscoach uitnodigen

Meld u dan kosteloos aan door verder te gaan naar de aanmelding.

En hoe nu verder…

U kunt na het aanmelden ook alvast zelf een scan voor uw erf of perceel uitvoeren. U kunt hiermee eenvoudig uw bedrijfssituatie bekijken en wat de verbeterkansen zijn.

Wilt u enige tijd na het coachbezoek weten of er al verbetering zichtbaar is? Dan kan de coach kosteloos nogmaals langskomen. Maak voor dit nazorgbezoek direct een afspraak via uw coach, of via de helpdesk van Landbouwportaal Noord-Holland: bel 088 – 8886630 of mail info@landbouwportaalnoordholland.nl.

Guus Braam
Paul Hooijman
Rene Bal
Yvonne Gooijer
Roel van der Vlugt

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.