Uitleg over de stappen

Binnen het thema ‘Gewasbeschermingsmiddelen’ ziet u verschillende stappen en mogelijkheden. Wij geven u graag wat extra uitleg.

Onder het kopje ‘Oriëntatie’ kunt u vrijblijvend bekijken welke mogelijkheden er zijn om erfafspoeling te voorkomen. U vindt: 

  • De maatregelenlijst: een overzicht van tips, adviezen en (subsidie)maatregelen waarmee u uw bedrijf emissiearm kunt maken.
  • De gewasbeschermingscoach: in de meeste gevallen krijgt u een kosteloos bezoek van een gewasbeschermingscoach die u helpt de juiste maatregelen te kiezen voor uw gewasbescherming.

Account aanmaken
Voor het aanvragen van (subsidie)maatregelen, de scans of de aanmelding voor een coachbezoek heeft u een account nodig. Zo worden uw ingevulde gegevens aan uw bedrijf gekoppeld en opgeslagen, óók na het afsluiten van de computer. U hoeft ze dan niet weer opnieuw in te vullen, wel kunt u ze wijzigen.

Alle ingevulde gegevens blijven uw eigendom en worden zonder uw nadrukkelijke toestemming niet gedeeld met derden.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.