Introductie

Als agrarisch ondernemer heeft u op dit moment te maken met veel zaken rondom biodiversiteit, klimaat, stikstof en water.

“Wat wil, kan en mag ik met mijn bedrijf in de toekomst? Hoe kan ik mijn bedrijf duurzamer maken of verbreden? Wat zijn de stappen voor een succesvolle bedrijfsovername? Wat past bij mij en hoe kan ik persoonlijk groeien? Hoe krijg ik de boel weer op de rit nadat iemand wegvalt door ziekte, overlijden of scheiding?” Zomaar een aantal vragen waar u als agrarisch ondernemer mee kunt worstelen en graag in vertrouwen met iemand over wilt sparren. Met de ondernemerscoach kunt u het gesprek aangaan over uw (familie)bedrijf, actuele ontwikkelingen en de toekomst.

De ondernemerscoach werkt onpartijdig en zet uw belangen voorop. Onze coaches zijn bekend met de agrarische sector en zijn er om met u mee te denken. Voor de toekomst van u, uw gezin en bedrijf.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten en analytische gegevens. U vindt meer informatie in onze Privacy statement.